IN UITVOERING

Uitbreiding Albert Schweitzerschool Emmeloord

Project update

In Emmeloord heeft Bouwbedrijf Doorn de uitbreiding van de Albert Schweitzerschool in uitvoering. Dit project omvat de uitbreiding van de school met een nieuwbouw gedeelte van 2 verdiepingen en de renovatie van het oude schoolgebouw uit de jaren ’60. De school wordt uitgebreid met in totaal 4 lokalen. Nadat dit project door Bouwbedrijf Doorn is afgerond kunnen alle leerlingen van de Albert Schweitzerschool weer op één locatie hun lessen volgen.

Dit project is in diverse fases opgedeeld; in de eerste fase, de eerste helft van 2020, heeft Bouwbedrijf Doorn het nieuwbouwgedeelte gerealiseerd zodat dit gedeelte na de zomervakantie door de school in gebruik kan worden genomen. De tweede fase waarin het bestaande schoolgebouw wordt gerenoveerd wordt in de tweede helft van 2020 uitgevoerd.

Opdrachtgever van dit project is Aves – Stichting voor primair onderwijs. Architect van dit project is Korfker Architecten uit Emmeloord.

Zodra dit project definitief is afgerond kunt u het eindresultaat terug vinden onder onze Projecten.

Onze vertrouwde samenwerkingspartners

Onze vertrouwde samenwerkings-partners

Voor u als klant is het belangrijk dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf. Bij Bouwbedrijf Doorn BV kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, transparantie middels een open begroting en onder de conditie ‘afspraak is afspraak’. Hiernaast werken wij samen met betrouwbare partners.