Creatieve bouw voor een creatief bedrijf!

In gesprek met: Gerhard Mulder | Mede-eigenaar

Vandaag zijn we te gast bij Wizz Spel, in het hart van Emmeloord. Op het Ecopark hebben we met trots een nieuw bedrijfspand gerealiseerd voor dit creatieve bedrijf, waar hun innovatieve ideeën tot leven komen. We gaan in gesprek met Gerhard Mulder, één van de eigenaren van het bedrijf.

De drijvende krachten achter het bedrijf zijn Gerhard en Margreeth Mulder. Margreeth Mulder is het creatieve brein en Gerhard richt zich op de dagelijkse bedrijfsvoering. Wizz Spel is een bedrijf dat innovatieve producten aanbiedt. Gerhard omschrijft het als een groothandel in educatieve spellen en materialen voor basisscholen in Nederland en België. Bij Wizz Spel kunnen scholen en leerkrachten terecht voor materialen die ingezet kunnen worden bij voornamelijk rekenwiskunde onderwijs. Voor elke groep van de basisschool hebben zij materialen om kinderen spelenderwijs te leren rekenen. Het team van Wizz Spel stond voor de uitdaging om hun groeiende bedrijf te huisvesten.

Het bedrijf is inmiddels 8 jaar actief. Voorheen opereerde Wizz Spel verspreid over verschillende locaties. Het werd al gauw duidelijk dat ze op zoek waren naar een centrale plek, waar alle activiteiten van het bedrijf konden plaatsvinden vanaf één locatie. En dat was waar Bouwbedrijf Doorn in beeld kwam: “We wilden graag iets unieks en inspirerends, iets wat past bij de uitstraling van Wizz Spel. Als we erop terugkijken is dit goed gelukt”, geeft Gerhard aan.

“We waren als Wizz Spel nauw betrokken bij het ontwerp- en bouwproces, waarbij we zelfs persoonlijke details konden toevoegen aan het project”

Gerhard Mulder

De samenwerking met Wizz Spel verliep soepel en productief. Gedurende het hele proces stond open communicatie centraal. Gerhard vond dat één van de belangrijke punten: “We waren als Wizz Spel nauw betrokken bij het ontwerp- en bouwproces, waarbij we zelfs persoonlijke details konden toevoegen aan het project”. Ook de bouwvergaderingen waren voor Gerhard erg waardevol: “Deze samenwerking stelde ons in staat om binnen zes maanden een prachtig nieuw pand te realiseren dat perfect aansloot bij de behoeften en visie van Wizz Spel”.

Het nieuwe pand biedt ruimte en nieuwe mogelijkheden. Zo kan Wizz Spel efficiënter te werk gaan en hun materialen beter leveren. We zijn trots op de samenwerking met Wizz Spel en het feit dat we door de bouw van het nieuwe bedrijfspand een bijdrage hebben kunnen leveren aan hun visie.

Wij bedanken Wizz Spel voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

Meer bekijken van dit project

Wil je meer zien van het eindresultaat? Bekijk alle foto’s op de projectpagina. Benieuwd of wij kunnen helpen bij jouw volgende project? Neem dan contact met ons op.