Welkom bij Bouwbedrijf Doorn

Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en tevredenheid!

Specialist in “Het nieuwe bouwen”

Bouwbedrijf Doorn is now an established name in De Noordoostpolder when it comes to realizing large, medium and small construction projects. This varies from the construction and renovation of your home, to the construction of business premises, agricultural warehouses, tool storage and the construction of facilities for education and sports & recreation. We offer the best total solution that fully meets your needs.

Bouwbedrijf Doorn is inmiddels een gevestigde naam in De Noordoostpolder als het gaat om het realiseren van grote, middelgrote en kleine bouwprojecten. Dit varieert van bouw- en verbouw van uw woonhuis, tot het bouwen van bedrijfspanden, agrarische bewaarplaatsen, werktuigenberging tot het bouwen van voorzieningen voor het onderwijs en sport & recreatie. Wij bieden de beste totaaloplossing die volledig aansluit bij uw wensen.

Ondernemen

Ondernemen is het crédo voor de bouw van bedrijfsgebouwen met of zonder agrarische bestemming zoals werktuigbergingen en bewaarplaatsen. Bouwbedrijf Doorn BV heeft inmiddels in deze segmenten veel ervaring opgedaan en mag zich dan ook specialist noemen.

Ondernemen

Onderwijs

Bouwbedrijf Doorn BV wordt vaak betrokken bij de renovatie van schoolgebouwen en heeft hierdoor een brede expertise die ingezet wordt tijdens het bouwproces. Hierdoor wordt er al vanaf het begin rekening gehouden met de eisen die worden gesteld aan de renovatie van schoolgebouwen.

Onderwijs

Sport & Recreatie

Ook op het gebied van bijvoorbeeld sportaccommodaties en restaurants heeft bouwbedrijf Doorn BV de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Wij staan open voor creatieve ideeën en kunnen buiten bestaande kaders denken.

Sport & Recreatie

Wonen

Wonen heeft betrekking op alle werkzaamheden in en rondom uw woonhuis, variërend van nieuwbouw, verbouw en onderhoud tot het aanleggen van veranda's, terrassen en zwembaden. Wij helpen u graag bij uw project. Met Bouwbedrijf Doorn BV kiest u voor een betrouwbare partner.

Bekijk onze recente projecten

Wij hebben al vele projecten uitgevoerd! Van agrarische bedrijfsgebouwen tot scholen en van het bouwen van unieke woningen, het verbouwen van woningen tot het bouwen van gebouwen voor sport en reactie! Bouwbedrijf Doorn; voor ieder project!

Onze klanten aan het woord

Bij al onze projecten, groot of klein, zetten we ons vol passie in. Maar wat vinden onze klanten eigenlijk van wat we doen? Daarover lees je hier meer in enkele interviews met onze gewaardeerde klanten.

Van kapschuur tot droomwoning | Familie Metsemakers

Van kapschuur tot droomwoning: Woningtransformatie voor familie Metsemakers. In gesprek met: Annemarie Metsemakers Aan het Onderduikerspad in Espel staan twee huizen, op 1 erf! Hoe? Dat leggen we je graag uit. We zijn op bezoek bij Annemarie en Wil Metsemakers, waar

Creatieve bouw voor een creatief bedrijf! | WIZZ Spel

Creatieve bouw voor een creatief bedrijf! In gesprek met: Gerhard Mulder | Mede-eigenaar Vandaag zijn we te gast bij Wizz Spel, in het hart van Emmeloord. Op het Ecopark hebben we met trots een nieuw bedrijfspand gerealiseerd voor dit creatieve

Over Bouwbedrijf Doorn

Bouwbedrijf Doorn BV heeft in 2016 het zogenaamde “Nieuwe Bouwen” geïntroduceerd. Kernwoorden hierbij zijn o.a. Aandacht, Vertrouwen, Transparantie, Communicatie en Vakmanschap. Wij ontzorgen u graag vanaf het moment dat wij gaan bouwen tot en met de uiteindelijke definitieve oplevering van uw project. Gezamenlijk gaan wij het bouwproces in waarbij ons uitgangspunt is dat het een succes wordt. In het kort samengevat “Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen”.

Onze vakmensen, uw aanspreekpunten.

Onze vertrouwde partners

Voor u als klant is het belangrijk dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf. Bij Bouwbedrijf Doorn BV kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, transparantie middels een open begroting en onder de conditie ‘afspraak is afspraak’. Hiernaast werken wij samen met betrouwbare partners.

Logo KHV architecten

Met welk bouwproject kunnen wij u helpen?