Bouwbedrijf Doorn BV

Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en tevredenheid!

Met wat voor bouwproject kunnen we u helpen?

Jou Inhoud Komt Hier

Specialist in “Het nieuwe bouwen”

Bouwbedrijf Doorn B.V. is inmiddels een gevestigde naam in De Noordoostpolder als het gaat om het realiseren van grote, middelgrote en kleine bouwprojecten. Dit varieert van bouw- en verbouw van uw woonhuis, tot het bouwen van bedrijfspanden, agrarische bewaarplaatsen, werktuigenberging tot het bouwen van voorzieningen voor het onderwijs en sport & recreatie. Wij bieden de beste  totaaloplossing die volledig aansluit bij uw wensen.

Wonen

Wonen heeft betrekking op alle werkzaamheden in en rondom uw woonhuis, variërend van nieuwbouw, verbouw en onderhoud tot het aanleggen van veranda's, terrassen en zwembaden.

Ondernemen

Ondernemen is het crédo voor de bouw van bedrijfsgebouwen met of zonder agrarische bestemming zoals werktuigbergingen en bewaarplaatsen. Bouwbedrijf Doorn BV heeft inmiddels in deze segmenten veel ervaring opgedaan en mag zich dan ook specialist noemen.

Ondernemen

Onderwijs

Bouwbedrijf Doorn BV heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in de renovatie van schoolgebouwen en heeft hierdoor een brede expertise die ingezet wordt tijdens het bouwproces. Hierdoor wordt er al vanaf het begin af aan rekening gehouden met de bijzondere eisen die worden gesteld aan de renovatie van schoolgebouwen.

Sport & Recreatie

Ook op dit gebied heeft bouwbedrijf Doorn BV de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan na volle tevredenheid van de opdrachtgevers. Wij staan open voor creatieve ideeën en kunnen buiten bestaande kaders denken.

Sport & Recreatie

Bekijk onze recente projecten

Wij hebben al vele projecten uitgevoerd! Van agrarische bedrijfsgebouwen tot scholen en van het bouwen van unieke woningen, het verbouwen van woningen tot het bouwen van gebouwen voor sport en reactie! Bouwbedrijf Doorn; voor ieder project!

Over Bouwbedrijf Doorn B.V.

Bouwbedrijf Doorn BV heeft in 2016 het zogenaamde “Nieuwe Bouwen” geïntroduceerd. Kernwoorden hierbij zijn o.a. Aandacht, Vertrouwen, Transparantie, Communicatie en Vakmanschap. Wij ontzorgen u graag vanaf het moment dat wij gaan bouwen tot en met de uiteindelijke definitieve oplevering van uw project. Gezamenlijk gaan wij het bouwproces in waarbij ons uitgangspunt is dat het een succes wordt. In het kort samengevat “wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen”.

Onze vertrouwde samenwerkingspartners

Voor u als klant is het belangrijk dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf. Bij Bouwbedrijf Doorn BV kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, transparantie middels een open begroting en onder de conditie ‘afspraak is afspraak’. Hiernaast werken wij samen met betrouwbare partners.