Bouwen met vertrouwen Bij Ons in de Wellerwaard.

In gesprek met: John van Beek

We brengen een bezoek aan het restaurant Bij Ons in de Wellerwaard, waar we in gesprek gaan met eigenaar John van Beek. De Wellerwaard is het jongste recreatie- en natuurgebied in de Noordoostpolder, waar je kunt genieten van de natuur door te zwemmen, spelen op het strand, wandelen, uitwaaien en barbecueën. Na al deze activiteiten kun je Bij Ons ontspannen in het sfeervolle restaurant of buiten op het terras. Ook zijn er mogelijkheden om te vergaderen in de rustige vergaderzalen, en zijn alle ingrediënten aanwezig voor het vieren van een onvergetelijke bruiloft of het geven van een feest.

Het avontuur begon toen John en zijn vrouw Ilse restaurant Eindeloos achter zich lieten en besloten te verhuizen naar dit prachtige stukje natuur. Het was een keuze voor lokale samenwerkingen, waarbij verschillende partijen werden betrokken om het pand te realiseren. “De keuze voor Bouwbedrijf Doorn was duidelijk, aangezien zij een bekend gezicht zijn in de regio,” geeft John aan. “Daarnaast werden we getipt over Bouwbedrijf Doorn door een goede bekende van ons,” gaat hij verder.

“De communicatie met Bouwbedrijf Doorn kenmerkte zich door korte lijnen, helderheid en duidelijkheid.”

John van Beek – Eigenaar Bij ons in de Wellerwaard

John hechtte waarde aan de stevigheid van het gebouw, maar nog meer aan de flexibiliteit vanuit het bouwbedrijf: “Tijdens de bouw veranderden plannen, vooral met betrekking tot de bovenverdieping. Bouwbedrijf Doorn toonde zich uiterst flexibel en professioneel in het omgaan met deze uitdagingen,” vertelt John. “De communicatie met Bouwbedrijf Doorn kenmerkte zich door korte lijnen, helderheid en duidelijkheid,” geeft John aan. Maandelijkse bouwvergaderingen en dagelijkse updates hielden John op de hoogte van alle vorderingen. “De bouwbegeleider was niet alleen tijdens de bouw aanwezig, maar bleef ook betrokken nadat het project was afgerond,” vertelt John.

Volgens John waren de grootste troeven de korte lijnen, flexibiliteit en de kwaliteit van het personeel. Hij omschrijft de medewerkers als ‘goeie gasten’, netjes en behulpzaam. De Wellerwaard is inmiddels een bloeiende locatie voor diverse evenementen, zoals bruiloften, vergaderingen en andere bijzondere gelegenheden. Het plaatje klopt, en deze samenwerking heeft niet alleen een prachtig pand opgeleverd, maar ook een goede relatie die verder gaat dan de bouwfase. Daarnaast heeft Bouwbedrijf Doorn enige tijd geleden ook de uitbouw van het restaurant mogen realiseren.

Namens Bouwbedrijf Doorn bedanken we John en Ilse voor het enthousiasme en het vertrouwen dat zij in ons hebben gehad tijdens deze prettige samenwerking.

Meer bekijken van dit project

Wil je meer zien van het eindresultaat? Bekijk alle foto’s op de projectpagina. Benieuwd of wij kunnen helpen bij jouw volgende project? Neem dan contact met ons op.