Over ons

Bouwbedrijf Doorn B.V. – “Het nieuwe bouwen”

In de jaren 70 zijn Gerard en Els Doorn Bouwbedrijf Doorn gestart. In de jaren heeft bouwbedrijf Doorn een groep vaste klanten aan zich weten te binden. Werkzaamheden welke in het verleden werden uitgevoerd waren voornamelijk verbouw en  onderhoudswerken. Incidenteel waren dit ook nieuwbouw projecten. Het grootste deel van de projecten werd in bouwteam uitgevoerd. In die tijd werd nagenoeg niet vaak op aanbestedingen ingeschreven. De gemiddelde jaaromzet kwam uit op circa 1.800.000 gulden dan wel  € 817.000,=. De omzet werd gerealiseerd met 3-4 vaklieden (in vaste dienst) en een vaste groep gespecialiseerde onderaannemers. In september 2011 is Els Doorn teruggetreden en is Jacob Loosman toegetreden als medefirmant bij bouwbedrijf Doorn. De bestaande v.o.f. is doorgezet met alleen een andere samenstelling van de firmanten.

In juni 2016 is met terugwerkende kracht de v.o.f. geruisloos overgegaan in bouwbedrijf Doorn B.V. Tevens zijn er twee persoonlijke holdings opgericht een voor Gerard en een voor Jacob. Hoofdreden van structuurwijziging is de aansprakelijkheid in privé. Bij een b.v. structuur is alle aansprakelijkheid in privé afgedekt.

Laatste jaren is de jaaromzet gegroeid  tot circa 7 miljoen. Navenant is het personeelsbestand ook gestegen tot een gemiddelde van circa 24 functionarissen. Personeelsbestand is op te delen in kantoorpersoneel (6 personen), uitvoerders (2 personen) en bouwplaats medewerkers (16 personen).

Door deze omzetgroei is er binnen bouwbedrijf Doorn veel veranderd. Allereerst is de organisatie en structuur veranderd doordat het bedrijf een exorbitante groei doormaakt. Een verandering waar naast het personeel ook de opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers aan dienden te wennen. De afgelopen periode van 8 jaar is het bouwbedrijf 8 keer zo groot geworden. De groei is niet zonder slag of stoot is verlopen. Iedereen wie betrokken is bij het bouwbedrijf heeft de groeistuipen kunnen waarnemen. Terugkijkend kunnen we vaststellen dat we in deze fase alleen maar wijzer zijn geworden en veel geleerd hebben. Afgelopen jaren is getracht de organisatie te optimaliseren en professioneler aanpak en uitstraling te geven. Met name een strakke planning, beheersing van de kosten en controle op geleverde kwaliteit is van groot belang.

Bouwbedrijf Doorn heeft in 2016 de bedrijfsslogan “Het nieuwe bouwen” geïntroduceerd. Het nieuwe bouwen heeft als doel dat ieder persoon, bedrijf en instelling welke betrokkenheid heeft met ons aannemersbedrijf zo veel als mogelijk tevreden dient te zijn. Deze tevredenheid van betrokkenen kan alleen gerealiseerd worden wanneer we samen bouwen. Persoonlijke aandacht van initiatief tot nazorg is vereist om de doelstelling van “Het nieuwe bouwen” te behalen.

Vraag meer informatie aan

Bouwbedrijf Doorn staat voor persoonlijk contact! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Vul de code in: