Over ons

Bouwbedrijf Doorn B.V. – “Het nieuwe bouwen”

Het Nieuwe Bouwen

Bouwbedrijf Doorn is ruim veertig jaar geleden opgericht door Gerard en Els Doorn uit Emmeloord. Met drie medewerkers in vaste dienst richtte het familiebedrijf zich aanvankelijk op verbouw en  onderhoudswerken. Incidenteel realiseerde Bouwbedrijf Doorn ook nieuwbouwprojecten. In september 2011 werd schoonzoon Jacob Loosman medevennoot, waarna hij in 2019 het aandelenpakket volledig overnam van Gerard Doorn.

Bouwbedrijf Doorn is gestaag gegroeid. Inmiddels werken er 24 mensen voor ons bedrijf. Een ideale grootte. Er is veel specialistische kennis in huis, de organisatorische lijnen zijn kort en er wordt efficiënt gewerkt. Bouwbedrijf Doorn kan daardoor zowel kleine als grotere projecten perfect aan. Een strakke planning, beheersing van de kosten en controle op de geleverde kwaliteit horen bij ons bedrijf als hout bij een timmerman. In de afgelopen jaren is de organisatie verder geoptimaliseerd.

Eerst denken, overleggen en dan pas doen

Bouwbedrijf Doorn vindt in al zijn projecten een heldere communicatie met alle betrokken partijen van groot belang. Eerst denken, overleggen en dan pas doen, is ons uitgangspunt. Vanzelfsprekend nemen we de omgeving en andere betrokken partijen mee in wat er gaat gebeuren.

Wij vatten onze bedrijfscultuur samen in onze slogan: Het Nieuwe Bouwen. Heel kort samengevat staat Het Nieuwe Bouwen voor volledige tevredenheid bij alle betrokken partijen! Zie ook de pagina over onze missie en visie.

Vraag meer informatie aan

Bouwbedrijf Doorn staat voor persoonlijk contact! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Vul de code in: