IN UITVOERING

Uitbreiding SWS De Floreant

Project update

SWS De Floreant is de fusieschool die is ontstaan na het samengaan van de twee basisscholen De Rank en De Klipper in Luttelgeest. Door Bouwbedrijf Doorn wordt het gebouw van de voormalige basisschool De Rank uitgebreid en gerenoveerd.

Dit project omvat de uitbreiding van het bestaande schoolgebouw met een nieuwbouw gedeelte voorzien van onder andere 2 lokalen en een gemeenschappelijke ruimte. Daarnaast wordt het bestaande schoolgebouw uit de jaren ’50 compleet gerenoveerd en naar huidige eisen gebracht.

In februari zijn we begonnen met de sloopwerkzaamheden, waaronder het verwijderen van alle asbesthoudende materialen. Vervolgens zijn we van start gegaan met de uitbreiding en renovatie van SWS De Floreant.

Na de zomervakantie zijn de eerste 4 lokalen gereed en kunnen deze door de school in gebruik worden genomen. Na de herfstvakantie is de complete school opgeleverd en kunnen de scholen in Luttelgeest gebruik maken van een schoolgebouw voorzien van 8 lokalen, een speellokaal en een ruimte voor kinderopvang.

Opdrachtgever van dit project is Aves Stichting voor primair onderwijs. Architect van dit project is BDG Architecten uit Zwolle.

Zodra dit project definitief is afgerond kunt u het eindresultaat terug vinden onder onze Projecten.

Onze vertrouwde samenwerkingspartners

Onze vertrouwde samenwerkings-partners

Voor u als klant is het belangrijk dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf. Bij Bouwbedrijf Doorn BV kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, transparantie middels een open begroting en onder de conditie ‘afspraak is afspraak’. Hiernaast werken wij samen met betrouwbare partners.