Een samenwerking die groei mogelijk maakt!

In conversation with: Van der Linde BV

We are visiting Van der Linde BV and Bigbagstore.nl in Emmeloord. Here we built a new office and storage location on the Kleiweg. At this location we find a real family business with three companies under one roof, what’s the deal? We’ll explain!

We have a conversation with Taco van der Linde, he is one of Van der Linde’s brothers and is responsible for Bigbagstore.nl. Taco says that the company’s roots go back to 1959. In this year, Van der Linde BV started as a local potato wholesaler. Over the years, the company grew into an important player in the potato industry, with a strong emphasis on export. The family business saw opportunities and in 1990 they expanded, with additional storage space for winter carrots becoming a priority. “With our eye on growth, we were looking for opportunities to increase our capacity.” Says Taco van der Linde, one of the three owners.

Gedurende de jaren groeide het bedrijf uit tot een belangrijke speler in de peen en aardappelindustrie, met een sterke nadruk op betrouwbaarheid als handelsmerk. In 2005 zette Van der Linde BV een nieuwe stap door Bigbagstore.nl op te richten, een onderneming gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal. Bigbagstore.nl opereert niet alleen lokaal, maar bereikt klanten over de hele wereld. Het bedrijf is een pionier in online verkoop en biedt klanten specifieke oplossingen aan. Met een team van vier mensen blinkt Bigbagstore.nl uit in flexibiliteit en klantgerichtheid. In totaal werken er 15 mensen binnen de bedrijven van familie Van der Linde.

As Van der Linde BV and Bigbagstore.nl in Emmeloord, we have a long history and a strong bond with the polder. With those values ​​in mind, we were looking for a reliable partner to realize our plans and Doorn was suitable for this.

Taco van der Linde

Het familiebedrijf bleef maar groeien door toenemende verwerking en verpakking van aardappelen. Voor de export was er meer ruimte nodig voor het opslaan van afgewerkte producten. Daarnaast kwam het kantoorpand ook helemaal vol te zitten. De weg naar uitbreiding was niet makkelijk, er kwam een zorgvuldige planning en samenwerking met experts vooraf. Het bedrijf was op zoek naar mensen die de visie begrepen. Hier stapte Bouwbedrijf Doorn B.V. naar voren als de perfecte partner. Met een goede reputatie wat betreft prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid, en een persoonlijke klik vanwege eerdere projecten in de familie, viel de keuze op Bouwbedrijf Doorn B.V.

Taco van der Linde is erg enthousiast over het nieuwe pand: “We zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Bouwbedrijf Doorn B.V. tijdens de uitbreiding van ons bedrijfspand. Als Van der Linde BV en Bigbagstore.nl in Emmeloord hebben we een lange geschiedenis en een sterke band met de polder. Met die waarden in het achterhoofd, waren we op zoek naar een betrouwbare partner om onze plannen te realiseren en Doorn was hier geschikt voor.”

Het bleek een goede match te zijn want de samenwerking verliep vlekkeloos tussen de bedrijven. Waar Bouwbedrijf Doorn B.V. in uitblonk was voor de familie Van der Linde de communicatie: “De jongens die bij Doorn aan de slag zijn houden goed contact en zijn ervaren” geeft Taco aan. Wat de familie ook fijn vond, was dat Bouwbedrijf Doorn B.V. een gestructureerde aanpak had met een vooraf opgestelde lijst, waardoor naast de communicatie ook de planning helemaal naar wens verliep.

Deze mooie samenwerking uit zich in een prachtig eindresultaat. Het pand is ruimer, moderner en voldoet aan de verwachtingen van de familie. De ruimte was perfect afgestemd op de behoeften en staat klaar om de groei van de bedrijven te ondersteunen. En het oog wil natuurlijk ook wat, dus zeg nou zelf… dit is toch een plaatje?

Namens Bouwbedrijf Doorn B.V. danken wij Van der Linde B.V. voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

Meer bekijken van dit project

Wil je meer zien van het eindresultaat? Bekijk alle foto’s op de projectpagina. Benieuwd of wij kunnen helpen bij jouw volgende project? Neem dan contact met ons op.