Specialisaties 2019-06-13T00:49:56+00:00

Onze specialisaties

Vraag vrijblijvend een gesprek met ons aan

Plannen voor nieuwbouw, verbouw of uitbreiding van uw woonhuis?

Medewerkers van Bouwbedrijf Doorn BV komen graag vrijblijvend bij u langs om uw plannen door te spreken en om met u mee te denken. Mocht het uiteindelijk komen tot een opdracht dan nemen wij samen het bouwproces door.  U krijgt te maken met één vast aanspreekpunt (projectcoördinator) die u zoveel mogelijk ontzorgt tijdens de bouwfase. Definitieve afronding van het bouwproces zal pas plaatsvinden wanneer u tevreden bent.

Bedrijfsgebouwen

Een bedrijfsgebouw met kantoor, of een bedrijfsruimte voor agrarische doeleinden bouwen?

Velen opdrachtgevers gingen u voor door Bouwbedrijf Doorn BV te kiezen als betrouwbare bouwpartner. Dit kan variëren van een kantoor met productieruimte, tot een machineberging en agrarische bewaarplaatsen met mechanische koeling.

Het proces verloopt van de eerste ruwe schetsen waarin u uw wensen kenbaar maakt, tot ontwerptekeningen en een offerte op maat waarbij er ingespeeld wordt op uw budget. Zijn de plannen naar wens, financieel haalbaar en kiest u ons als bouwpartner, dan wordt het vergunningstraject ingezet en zullen wij u vanaf dat moment ‘ontzorgen’.

tpc nieuwbouw bedrijfspand en kantoor

Ontwerptekeningen worden uitgewerkt tot gedetailleerde werktekeningen, zodat de bouw in zowel voorbereiding als uitvoering soepel en efficiënt verloopt. Wanneer u als ondernemer voor bouwbedrijf Doorn kiest zal al onze kennis en expertise worden ingezet om samen tot een doeltreffend eindresultaat te komen!

Onderwijs

Plannen  voor uitbreiding of renovatie aan uw schoolgebouw?

Bij de inrichting van het bouwterrein staat veiligheid voor leerlingen, ouders en leraren voorop. Afhankelijk van de grootte van het project  worden  de werkzaamheden  zoveel mogelijk  tijdens schoolvakanties of op middagen wanneer het rustig is in en rondom de school uitgevoerd.  Hiernaast houden wij van korte lijnen en goede communicatie en daarom is er voor u gedurende het gehele bouwproces 1 vast aanspreekpunt. Wij streven samen met u er na om volledige tevredenheid te bewerkstelligen.

Tijdens de bouw houden we na ratio bouwvergadering met betrokkenen welke onderdeel uit maken van het proces. Dit om eventuele verrassingen vroegtijdig te ontdekken en naar tevredenheid van een ieder te kunnen oplossen.   Ook hier stoppen we pas als gebruiker en opdrachtgever tevreden zijn.

Sport en Recreatie

Wilt u een clubgebouw of horecagelegenheid laten bouwen?
Wij combineren creativiteit met jarenlange ervaring en vakmanschap. Zo werken we samen aan een sfeervolle ontmoetingsplek voor sporters en recreanten. Ook bouwen we sfeervolle accommodaties voor bijvoorbeeld een restaurant, clubhuis of strandpaviljoen. Diverse oplossingen met verschillende bouwsystemen. Met het oog voor detail, comfort, hygiëne en budget. U zegt wat nodig is en wij zorgen ervoor.

Onze vertrouwde samenwerkingspartners

Wij weten hoe belangrijk betrouwbaarheid is voor klanten. Daarom werken wij samen met betrouwbare partners. Alleen zo kunnen klanten vertrouwen in ons hebben!

Vraag meer informatie aan

Bouwbedrijf Doorn staat voor persoonlijk contact! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Vul de code in:
captcha