Onze specialisaties

Wonen

Plannen voor nieuwbouw, verbouw of uitbreiding van uw huis?

Medewerkers van Bouwbedrijf Doorn BV komen graag vrijblijvend bij u langs om uw plannen door te spreken en om met u mee te denken. Mocht het uiteindelijk komen tot een opdracht, dan nemen wij samen het bouwproces door.  U krijgt te maken met één vast aanspreekpunt (projectcoördinator) die u zoveel mogelijk ontzorgt tijdens de bouwfase. Definitieve afronding van het bouwproces vindt pas plaats wanneer u tevreden bent.

Ondernemen

Een bedrijfsgebouw met kantoor, of een bedrijfsruimte voor agrarische doeleinden bouwen? Bouwbedrijf Doorn BV is uw betrouwbare bouwpartner. Veel opdrachtgevers gingen u voor. Bouwbedrijf Doorn heeft een loods vol ervaring: van een kantoor met productieruimte, tot een machineberging en agrarische bewaarplaatsen met mechanische koeling. Zie ook de pagina gerealiseerde projecten.

Het bouwproces verloopt van de eerste ruwe schetsen waarin u uw wensen kenbaar maakt, tot ontwerptekeningen en een offerte op maat. Daarbij wordt er uiteraard rekening gehouden met uw budget. Zijn de plannen naar wens, financieel haalbaar en kiest u ons als bouwpartner?, dan wordt het vergunningstraject ingezet en coördineren wij het totale bouwtraject. Vanaf dat moment zullen wij u zo veel mogelijk ontzorgen.

Ontwerptekeningen worden uitgewerkt tot gedetailleerde werktekeningen, zodat de bouw in zowel voorbereiding als uitvoering soepel en efficiënt verloopt. Wanneer u als ondernemer voor bouwbedrijf Doorn kiest zal al onze kennis en expertise worden ingezet om samen tot een doeltreffend eindresultaat te komen!

Onderwijs

Plannen voor een verbouwing, of renovatie van uw schoolgebouw? Bouwbedrijf Doorn heeft ook op dat terrein veel ervaring. Zie ook de pagina gerealiseerde projecten. Recent verkregen wij de opdracht voor de uitbreiding en renovatie van SWS De Floreant te Luttelgeest en de uitbreiding en renovatie van de Albert Schweitzerschool in Emmeloord.

Wij vinden het belangrijk dat door de inrichting van de bouwplaats een zo veilig mogelijke situatie wordt gegarandeerd voor zowel de spelende kinderen, buurtbewoners, als het personeel op de bouwplaats. Veiligheid staat voorop.

Afhankelijk van de grootte van het project  worden  de werkzaamheden zoveel mogelijk  uitgevoerd tijdens schoolvakanties of op middagen wanneer het rustig is in en rondom de school.  Hiernaast houden wij van korte lijnen en een goede communicatie en daarom is er voor u gedurende het gehele bouwproces één vast aanspreekpunt. Wij streven altijd naar volledige tevredenheid, voor alle partijen.

Sport & Recreatie

Wilt u een clubgebouw of horecagelegenheid laten bouwen?

Wij combineren creativiteit met jarenlange ervaring en vakmanschap. Zo werken we samen aan een sfeervolle ontmoetingsplek voor sporters en recreanten. Ook bouwen we sfeervolle accommodaties voor bijvoorbeeld een restaurant, clubhuis of strandpaviljoen. Diverse oplossingen met verschillende bouwsystemen. Met oog voor detail, comfort, hygiëne en budget. U zegt wat nodig is, wij adviseren aanvullend en zorgen ervoor dat het voor elkaar komt.