Werken bij Bouwbedrijf Doorn

Kom jij bij ons aan de toekomst bouwen?

Als werknemer bij Bouwbedrijf Doorn krijg je de kans om je talenten te benutten, samen te werken met ervaren professionals en te werken aan uitdagende projecten die een positieve impact hebben op de gebouwde omgeving. Wij bieden ook mogelijkheden voor training en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Werken bij Bouwbedrijf Doorn betekent deel uitmaken van een dynamisch, gezellig en ambitieus team dat streeft naar absolute topkwaliteit in de bouwsector.

Portretfoto op de bouw

Onze openstaande vacatures (0)

Momenteel hebben wij helaas geen openstaande vacatures. Maar dat wil niet zeggen dat wij jou niet kunnen gebruiken. Ben je geïnteresseerd en wil je uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek? Mail dan een motivatiebrief en CV naar r.balk@bouwbedrijfdoorn.nl of gebruik onderstaand formulier. Voor inlichtingen over de functie graag contact opnemen met J. Loosman of R. Balk.

  Je telefoonnummer

  Wij bieden jou:

  • Een enerverende, zelfstandige functie
  • Mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Afwisselend werk
  • Salaris passend bij ervaring en conform inschaling
  • CAO Bouw & Infra
  • Gezelligheid met borrels en uitjes

  Over Bouwbedrijf Doorn

  Bouwbedrijf Doorn BV heeft in 2016 het zogenaamde “Nieuwe Bouwen” geïntroduceerd. Kernwoorden hierbij zijn o.a. Aandacht, Vertrouwen, Transparantie, Communicatie en Vakmanschap. Wij ontzorgen u graag vanaf het moment dat wij gaan bouwen tot en met de uiteindelijke definitieve oplevering van uw project. Gezamenlijk gaan wij het bouwproces in waarbij ons uitgangspunt is dat het een succes wordt. In het kort samengevat “Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen”.

  Jacob

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jacob.

  Telefoon: 06-20580254

  Mail: j.loosman@bouwbedrijfdoor.nl